Graag willen wij ons voorstellen, wij zijn Korein en sinds januari 2019 zitten wij gevestigd binnen basisschool de Ontmoeting. Samen vormen wij SPIL Hettenheuvel, binnen ons spilcentrum bieden wij de volgende vormen van opvang. 

Peuterwerk. 
Op ons kinderdagverblijf bieden wij peuterwerk aan voor kinderen vanaf 2 jaar en 3 maanden. Bij het peuterwerk, voorheen bekend als de peuterspeelzaal, stimuleren de pedagogisch medewerkers de ontwikkeling van uw kind speels en gericht. Bijzonder is onze begeleiding volgens de VVE-methode startblokken en volgen we uw kind in zijn/haar ontwikkeling met het observatie programma "KIJK". 
Het peuterwerk bieden wij in de ochtenden aan van 08.30 tot 12.30 uur. 

Buitenschoolse opvang. 
Op de BSO bieden we voor- en naschoolse opvang. Uw kind kan de dag rustig opstarten en na school lekker bijkomen van de dag. Even stoom afblazen of juist even rustig zitten en huiswerk maken? Het kan allemaal. Het initiatief van uw kind is hierin leidend. Bovendien bieden we onze naschoolse opvang aan in twee leeftijdsgroepen, 4-7 jaar en 7-12 jaar en hebben wij een 9+ gedeelte zo kunnen we optimaal inspelen op de behoefte en ontwikkeling in een leeftijdsfase. 
Wij bieden BSO aan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 14.30 tot 18.30 uur en op woensdag van 12.30 tot 18.30 uur. Tijdens schoolvakanties kan uw kind de hele dag terecht van 07.30 tot 18.30 uur. 

Samen met basisschool de Ontmoeting zorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. Dit doen we onder andere door warme overdrachten en gezamenlijke activiteiten. Zo weten we altijd wat er bij uw kind speelt.  

Voordelen voor ouder en kind. 
Peuterwerk en BSO, speelinloop op woensdag middag, kleinschalig en vertrouwde omgeving, groot aanbod van activiteiten, spilpartner van basisschool de Ontmoeting, dicht bij het Henri Dunantpark en speelpark de Splinter. 

Wij hopen dat je snel komt lachen, ontdekken en een nieuw avontuur komt beleven. Heb je vragen over onze locatie? mail dan naar hettenheuvel@korein.nl 

Wil jij komen ontdekken? Je kunt inschrijven via korein.nl en locatie Hettenheuvel selecteren of voor meer informatie even bellen met 040 29 48 989. 

 
Hopelijk zien we je snel!  

Team Korein Hettenheuvel